Blog

Städning och planering !

31 okt 2017

Efter att ha jobbat hela dagen med mönsterkonstruktion och provsömnad så här jag städat och gjort i ordning lite mer i ateljén. Jag har planerat flera ändringar som jag ska fixa så snart som möjligt. Kommer att ha förvaring under klippbordet och det kommer vara hjul på bordet sedan. 

Har även planerat in vad som ska göras resten av veckan. Massor av spännande jobb framför mig så nu gäller det att jobba på :)

I slutet av månaden kommer jag stå på julmarknader :)

Böcker till ateljén!

11 sep 2017

Jag har skapat två böcker till syateljen. Jag älskar dom!

Den ena boken är en prisbok med baspriser för nysömnad och Detaljpriser för nysömnad. Detta gäller klänningarna, kjolar, byxor, kavajer och skjortor.

 

Min andra bok, den riktigt roliga häftiga boken , är en "Build your dress bok". En unik bok med mängder av olika design och möjligheter att själv kunna sätta ihop en klänning genom att välja mellan olika design. Kom gärna hit på konsultion och bläddra i boken. Innan denna boken kom så hade jag gjort en egen tillfällig bok, och den uppskattades mycket här i ateljen. Denna som jag har nu är uppgraderad, lättare att bläddra i och finare. Priserna är ändrade något nu i build your dress boken och bättre uträknat nu.

 

 

Ateljén uppgraderas

31 jan 2016

Som några av er vet, så har jag på gång att uppgradera o göra det fint i min ateljé. Det är lång väg kvar men idag startade jag det projektet.

Det kommer självklart vara möjligt att komma till min som vanligt på veckodagarna för att lämna och hämta era plagg jag fixar åt er.  

Så idag blev det att jag och min man sågade itu ett bord på längden, skruvade fast ikea ben på dom två bitarna och skruvade fast borden bredvid varandra längst väggen med vinkeljärn.

Ett ikea bord blev monterat ihop med ikea byrå och jag ska göra likadant med ett bord till när det är inskaffat.

Det är jätte spännande med förändringar och det känns redan bättre

:)

Min nya hemsida öppnar!

20 aug 2015

Idag är jag super glad!
Nu äntligen har jag fått till min hemsida precis som jag vill ha den!
Efter mycket letande, provat flera olika, suttit i så många timmar, så äntligen hittade jag rätt.

Detta ska bli mycket spännande och jag hoppas att ni tycker om min sida =)